U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 24 december 2016

Reserveer tijdig voor Leon van der Zanden in Theater Myllesweerd - zaterdag 14 januari 2017


Liefhebbers van cabaret konden dit jaar al hun hart ophalen in Theater Myllesweerd in Mill. Diverse cabaretshows stonden er namelijk op het programma. Maar ook na de jaarwisseling gaat Myllesweerd door met fantastische cabaretvoorstellingen. Wat dacht u van Leon van der Zanden op zaterdagavond 14 januari, Kees van Amstel op 21 januari, Emiel van der Logt op 24 maart en Rayen Panday op 8 april. Voor deze laatste 3 is er bovendien een speciale cabaretactie, waardoor u voor de prijs van 2 shows van alle 3 de voorstellingen kunt genieten. Reserveer wel tijdig de kaartjes om gebruik te maken van het cabaretpakket en ook voor de show van Leon van der Zanden is tijdig reserveren verstandig. Bij de vorige show van Leon in Myllesweerd was deze namelijk uitverkocht.
Zaterdag 14 januari 20.15 uur Leon van der Zanden - Supergewoon
Leon op zijn scherpst! Origineel, kwetsbaar, fysiek en met de authentieke publieksinteractie die we van hem kennen. Maar inmiddels heeft hij keuzes gemaakt om van deze wereld de juiste plek voor zijn kinderen te maken. Weg van de gangbare zekerheden, weg van de onaantastbaarheid waar veel publieke personen zich mee presenteren. Hij kiest voor openheid, om zijn publiek zijn gevoel te tonen en daarmee hun gevoel te raken. Eén op één. En hij zou Leon niet zijn als hij zich daarin niet helemaal liet gaan, hilarisch en larger than life. Leon: “Als je kijkt naar wat de mensen echt beweegt, zie je dat jij dat zelf bent. Jij beweegt de mensen. En ik, ik laat ze schudden.”
Cabaretactie
Bent u liefhebber van cabaret? Boek dan voor Kees van Amstel op 21 januari, Emiel van der Logt op 24 maart en Rayen Panday op 8 april voor €30.- totaal. Dat is dus 3 shows voor de prijs van 2. Ook deze speciale combi-tickets kunt u bestellen via de rubriek theater op deze site en zijn af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.