U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Zo 20 november 2016

Enge Buren bracht supergezellige en muzikale cabaretshow in Theater Myllesweerd


Afgelopen zaterdag is er een volle zaal in Myllesweerd op reis geweest van Duitse schlagers, Oostenrijkse trillers via de Beatles en de Rolling Stones in Engeland naar “Once upon a time” in the West. Hierbij is gekeken of de muzikale voorliefde van vrouwen anders is dan die van mannen en of er “vrouwen” of “mannen” muziek bestaat. Maar is het zo dat ze geen ruk van elkaars muziek begrepen?
Het publiek is meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de (pop)muziek en heeft hilarische en ontroerende momenten beleefd. In de theatervoorstelling “Ruk” rockten de Enge Buren als vanouds. De acts, sketches en muzikale stijlen waren verweven tot een zinderende show en de hele zaal is meegegaan in de “Muzikale Rollercoaster” vol humor, energie en swung. De zaal had de riemen vast voor de uitgerukte Enge Buren”.
Achter Enge Buren gaan drie multi-instrumentalisten schuil, die prachtig driestemmig zingen en uitblinken in persiflages en karikaturen. Naast eigen composities lenen ze bekende popnummers en geven daar met absurdistische teksten en arrangementen een eigen draai aan. Hun eigen muziek steekt goed in elkaar en de stiekem verrekt goede stemmen maken het feest compleet. Enge Buren is een genot om naar te kijken én naar te luisteren. Het is een traktatie voor zintuigen en een training voor de lachspieren.
De reacties van het publiek waren erg enthousiast en met aansluitend een gezellige borrel in de foyer hadden veel mensen een gezellig avondje uit.
Ook zin in een leuk avondje uit, maar geen zin om daarvoor in de auto te stappen? Op vrijdag 9 december zal Vincent Bijlo met zijn cabaretvoorstelling “Het nieuwe Nu” Myllesweerd aandoen.
Reserveer alvast kaartjes en noteer deze avond in je agenda!
Nog op zoek naar een leuk december-cadeau? Iedere 3e donderdag van de maand om 20:00 uur is er een leuke film te zien in het filmhuis. In de kerstvakantie zullen er ook een aantal kinderfilms draaien. Er zijn strippenkaarten te koop voor E 22.50 (5 x toegang inclusief 1 consumptie per keer). Ook zijn er cadeaubonnen voor bijvoorbeeld de theatershows. Zie hiervoor de rubrieken Filmhuis en Theater op deze site.
Foto Toon Willems. Zie voor meer foto's onze Facebookpagina.