Nieuws
  Di 01 november 2016

Expositie José Smits in Cultureel Centrum Myllesweerd


Van 1 november 2016 tot en met 31 januari 2017 zijn er diverse werken van José Smits uit Mill te zien in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De kunstwerken zijn te bekijken tijdens openingstijden van Myllesweerd, toegang is uiteraard gratis.
José Smits
José is sinds een aantal jaren actief bezig met kunst. “Ik ben 40 jaar fulltime werkzaam geweest in de ontwikkeling en productie van lingerie. Het laatst als verantwoordelijke voor de werkvoorbereiding, kwaliteit en productiebegeleiding in het buitenland.” In 2006 kwam José door een faillissement thuis te zitten. Ze besloot te gaan tekenen en dat ging haar goed af.
“Daarna ben ik gaan schilderen met acrylverf en daarna met aquarelverf. Mijn ideeën heb ik opgedaan tijdens het reizen voor mijn werk naar Tunesië, Ierland, Letland, Roemenië en Tsjechië.” Maar ook tijdens vakantiereizen in Zuid-Afrika, Vietnam, China en Indonesië deed ze creatieve ideeën op voor haar kunstwerken. “Ik gebruik ook diverse materialen,  zoals zand, verband, satéstokjes, kantjes, bandjes, koekjespapier en behangpapier.”
Exposeren
Wilt u ook eens exposeren in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill? Regelmatig is er de mogelijkheid gratis gebruik te maken van de hiervoor beschikbare ruimtes. Informeer via of tel. 0485-454366 naar de beschikbaarheid van expositieruimte.