U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 25 oktober 2016

Komende zaterdag Tim Knol met prachtige muziek en kringloopspulletjes in Theater Myllesweerd


Tim Knol is geen eendimensionale popmuzikant die alleen oog en oor heeft voor zijn eigen liedjes. De Amsterdammer is een fanatiek fotograaf, heeft een eigen platenlabel waarop hij vinyl uitbrengt en hij heeft een eigen biertje in de markt gezet. Hij is bovendien verwoed verzamelaar. Van van alles en nog wat, maar vooral van singletjes en zwart-witnegatieven van foto's uit de vorige eeuw. Zijn verzameldrang combineert hij met zijn muziek in het theaterprogramma Lost&Found, dat op zaterdagavond 29 oktober te zien is in Theater Myllesweerd in Mill.
Kringloopspullen
Bezoekers van zijn theatershow kunnen beter niet op de fiets of lopend naar Myllesweerd komen, want Knol (27) maakt muziek, vertelt allerlei verhalen én verkoopt na afloop van het optreden de spullen die hij eerder die dag bij kringloopwinkels en rommelzaken in de regio op de kop heeft getikt. Afgezien van de muziekapparatuur is alles wat op het podium staat te koop.
Muziek
Maar ook kan Tim in deze show niet genoeg krijgen van mooie verhalen over legendarische liedjes, markante muzikanten en bijzondere bands. In zijn nieuwe voorstelling krijgen we een bijzonder inkijkje in het leven van deze Amsterdamse muzikant, die na het succes van Terug enorm veel zin heeft om in Lost & Found heel Nederland kennis te laten maken met prachtige muziek en bijzondere verhalen die we nog niet kennen. Een theaterconcert op de humorvolle en charmante wijze zoals we die inmiddels van Tim gewend zijn.
Tickets
Deze show van Tim Knol start zaterdagavond 29 oktober om 20.15 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tickets zijn a 18,50 euro inclusief een consumptie af te halen aan de receptie bij Myllesweerd en hier online te bestellen via de rubriek theater.