U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 29 september 2016

Eerste Mega Sint Show uitverkocht - extra voorstellingen in Theater Myllesweerd


De Mega Sint Show komt dit jaar naar Theater Myllesweerd in Mill. Gezien de grote belangstelling, de eerste show is al uitverkocht, zijn er 2 extra shows geboekt. Deze voorstellingen zijn dinsdag 22 november om 14.45 uur en om 17.15 uur. De show van woensdag 23 november 14.45 uur is uitverkocht. Voor de voorstelling van woensdag 23 november 17.00 uur zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. Reserveer de tickets a 12,50 euro tijdig via de rubriek overige op deze site.
Mega Sint Show
In deze spetterende show staan Sinterklaas, zijn vele pieten en Party Piet Pablo, de populairste Piet bekend van Zwarte Pieten Stijl en De Pieten Sinterklaas Move, centraal.
Meneer Barend is jaloers op de carrière van Party Piet Pablo. Hij besluit Pablo op te sluiten en zich als hem te verkleden. Terwijl niemand het door heeft “zingt” hij Pablo’s grootste hits. Ondertussen vraagt Love Piet de verkeerde Piet verkering, verslikt Klungelpiet zich in een pepernoot en is Sinterklaas verdwaald. Kortom, een grote chaos! Als dat allemaal maar goed komt…
Samen met de kinderen wordt het een groot spektakel in het theater Myllesweerd! Na afloop vindt er een meet & greet plaats in de foyer voor een mooie foto en een handtekening. Vervolgens gaan de kinderen met een schorre stem voldaan naar huis.
Reserveer tickets via de rubriek overige op deze website.