U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 11 december 2012

Kerstvoorbereidingen in volle gang


Jongeren en ouderen zijn druk bezig met het treffen van voorbereidingen voor onze kerstavond op zaterdag 22 december aanstaande. Op die avond zullen verschillende gezelschappen zorgen voor vermaak en kan men genieten van de nodige kerstversnaperingen.

Door de medewerkers van Mylleswerk zijn kerstballen ontworpen die alle kinderen van de basisscholen in de gemeente Mill & St.Hubert hebben ontvangen. Zij kunnen deze kerstbal mooi versieren en daarop een kerstgedachte of  -wens achterlaten. Alle ingeleverde kerstballen worden in ieder geval opgehangen aan een van de wenstakken in Myllesweerd. De mooiste kerstballen worden ook nog eens beloond met een mooie prijs. De versierde kerstballen moeten uiterlijk 21 december ingeleverd zijn bij Myllesweerd. Nog geen papieren kerstbal ontvangen? Mail dan even naar .

Kerststukjes

De ouderen in Aldenhorst hebben vanmiddag kerststukjes geknutseld. Deze activiteit leidde tot een gezellige middag voor de ouderen met zeer mooie
resultaten. Maar liefst drie mooie, grote ovale kerststukken en acht kleinere, ronde kerststukken zijn door de ouderen gemaakt. De kerststukken zijn in de Plaza, de ontmoetingsruimte van Myllesweerd, te zien.

Het exacte programma van de kerstavond kunt u bekijken onder het kopje 'programma'.

IMG 5107.JPG