U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 20 september 2016

Deze week gratis Filmhuis Mill met The Lady in the Van


Elke derde woensdagavond van de maand is het van september tot en met juni in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill tijd voor het Filmhuis. Deze films starten die woensdagavonden om 20.00 uur, een toegangskaartje kost 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Maar woensdagavond 21 september is het Filmhuis helemaal gratis toegankelijk! Die avond draait om 20.00 uur de film The Lady in the Van. Kaartjes hiervoor reserveren is niet nodig.
The Lady in the Van
Miss Shepherd is een excentrieke, dakloze, oude dame. Ze woont in een aftands bestelbusje en op zoek naar een goede plek om te staan, parkeert ze doodleuk in een van de chicste straten van Londen. De buurtbewoners zijn op z’n zachtst gezegd niet blij met Miss Shepherd. Ze is onbeleefd, ze stinkt en onder haar busje ligt het vol met oude rommel en vuilniszakken. Als het busje vanwege nieuwe parkeerregels niet langer in de straat mag staan, biedt een van de bewoners (de schrijver Alan Bennett) haar uit medelijden aan drie maanden op zijn oprit te staan.
Nieuwe theaterstoelen
De film op woensdagavond 21 september is helemaal gratis toegankelijk. Dat om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe theaterstoelen in Myllesweerd. Op veler verzoek zijn deze onlangs aangekocht en worden vanaf dit nieuwe seizoen gebruikt. Let wel op, want de stoelen tijdens film- en theatervoorstellingen zijn niet genummerd. Hierdoor kunt u dus zelf kiezen waar u gaat zitten en ook bij wie. Reserveren bijvoorbeeld uw vrienden of kennissen los van u tickets, dan nog kunt u gezellig naast elkaar gaan zitten om van de voorstelling te genieten. Dit zou bij genummerde zitplaatsen organisatorisch onmogelijk zijn. Zorg wel dat u tijdig aanwezig bent, want wie het eerst komt, kan tijdens de film- en theatervoorstellingen ook als eerste een zitplaats kiezen.