U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Zo 11 september 2016

Kindertheater Pimpernel met Circus Okido in Myllesweerd - win gratis kaartjes


Op woensdag 28 september gaat het theaterseizoen in Myllesweerd in Mill van start voor de kleinere (2 tot 6 jaar) theaterbezoekers. Dat om 15.00 uur met Theater Pimpernel  en de voorstelling Circus Okido. Een toegangskaartje kost 5,00 euro en dat is inclusief een glaasje ranja.
Circus Okido
Goochelaar Hocus Pocus is de baas van circus Okido. Hij is een wereldberoemde goochelaar en heeft een bijzondere paraplu waarmee hij van alles kan toveren. Natuurlijk treden er ook koorddanseressen, paarden en zwart witte panters op. Circus Okido heeft hele grappige clowns. Clown Saar is een ondeugende clown, die moet je in de gaten houden.
Als jij ook van circus houdt dan moet je komen kijken! Kijk, speel en zing mee in circus Okido!
Gratis kaartjes
Wil je kans maken op 2 gratis kaartjes? Maak dan een tekening, kleurplaat, verhaaltje of bijvoorbeeld een knutselwerkje in het thema van deze voorstelling, dus iets met circus. Lever het uiterlijk zondag 25 september in bij de balie van Myllesweerd of gooi het in de brievenbus. Op maandag 26 september wordt onder alle inzendingen de mooiste of origineelste inzending gekozen en deze wint 2 gratis kaartjes voor deze theatervoorstelling.
Reserveren
Kaartjes voor deze en alle andere theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill zijn af te halen aan de balie of hier online te bestellen in de rubriek theater. Via deze site zijn tickets te bestellen, online af te rekenen en vervolgens komen deze per mail naar u toe. Print ze uit en breng ze mee naar de voorstelling. In Myllesweerd wordt niet gewerkt met vaste stoelnummers. U kunt dus gaan zitten waar u wilt.
Meer weten
Wilt u meer weten over deze en alle andere theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina, volg Myllesweerd op Twitter of zie regelmatig www.myllesweerd.nl