U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 25 juni 2016

Donderdag 30 juni laatste inschrijfavond voor Glasvezel in de gemeente Mill en Sint Hubert


Komende donderdagavond 30 juni is er nog een inschrijfavond om u aan te melden voor Glasvezel. Deze is van 19.00 uur tot 21.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Hier is deze avond tevens meer informatie te krijgen en kan men u adviseren rond de keuze van het voor u meest geschiktste pakket. Als we in Mill en het hele Land van Cuijk zowel in de kern als in het buitengebied de komende tientallen jaren over een goede internet verbinding willen beschikken, is dit de laatste kans om je in te schrijven. Want pas als 40% van alle huishoudens zich inschrijft bij één van de providers van LVCNET wordt het ook daadwerkelijk aangelegd.
Met glasvezel zijn we klaar voor de toekomst. We hebben nu de kans, en wie weet wanneer die mogelijkheid weer komt. Dat laat je toch niet zomaar voorbijgaan? Dan heb je je waarschijnlijk al ingeschreven, of besloten dat te gaan doen. Het kan nog tot 1 juli en dat is het sneller dan je denkt.
Waarom glasvezel
Geen winstbejag, voor iedereen, dus ook in het buitengebied, het wordt ons eigen netwerk, snel en toekomstvast, meer concurrentie tussen de providers en glasvezel is sneller en stabieler dan het huidige netwerk. Steeds meer wordt er geregeld via internet, noem maar op: de zorgverzekering, de belasting, de energie, de apotheek, huiswerk van kinderen, thuiswerken, beeldbellen (skypen) etc.
Zorg dat je klaar bent voor de toekomst en haal glasvezel in huis. De bestaande Coax en telefoonaansluiting blijf je gewoon houden. Met glasvezel krijg je er een extra mogelijkheid bij.
En overstappen is makkelijker dan je denkt, dat wordt namelijk voor je geregeld door de providers.
Daarnaast is glasvezel niet duurder, maar wel sneller en stabieler:
Nu heb je geen keuze tussen de providers en zit je ook min of meer vast aan die provider als de prijzen in de toekomst verhoogd worden. 
Ben je nog niet overtuigd: Je kan er ook voor kiezen om televisie en telefoon gewoon bij je provider te houden. voorbeeld:  televisie van Ziggo voor bijna 18 euro in de maand en daarnaast alleen een snelle glasvezelaansluiting voor internet vanaf €37,50 per maand mag ook. Maximale flexibiliteit.
Heb je nog een laatste vraag,  Er is nog één inschrijfavond op donderdagavond 30 juni van 19.00  -21.00 uur in Myllesweerd. U kunt ook direct uw vraag stellen via LVCNET of stuur een mailtje naar één van de Millse vrijwilligers: .  Zij nemen dan contact met u op.
Aanmelden kan nog tot 1 juli. Dat kan bij voorkeur online via www.lvcnet.nl of vul een papieren inschrijfformulier in. Deze kan op 30 juni ingeleverd worden bij Myllesweerd, of geef hem af bij éen van de ambassadeurs of bij De Doorgang 4 in Mill
Wacht niet te lang en schrijf je in.
Namens de Millse glasvezelambassadeurs, Piet Gerrits, Anneke Punt-van der Zalm, Martijn Klop, Jeroen ten Have, Peter van de Pol, Guus Nooijen, Frans van Lanen, Willy Willems, Marcel van den Elzen, Bram Hendriks