U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 25 april 2016

Maandag 2 mei informatieavond rond glasvezel in de gemeente Mill en Sint Hubert in Cultureel Centrum Myllesweerd


LVCNET organiseert aanstaande maandag 2 mei een Informatieavond over glasvezel van 19.30 tot 21.30 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Alle inwoners zijn van harte welkom.
LVCNET heeft in elk dorp of stad in het Land van Cuijk informatie inschrijfavonden voor supersnel internet in het hele Land van Cuijk. Onlangs hebben alle inwoners een uitnodiging ontvangen voor deze voorlichtingsbijeenkomst. In Mill wordt de laatste informatieavond in het Land van Cuijk gehouden.
Op de informatieavond legt een projectleider van LVCNET uit waarom de noodzaak voor glasvezel zo hoog is, wat de kosten zijn en hoe overstappen in zijn werk gaat. Een goede internetverbinding is voor de leefbaarheid van Mill namelijk ook van levensbelang. Ook de 4 providers zijn op deze avond aanwezig. Zij vertellen alles over de glasvezelabonnementen zij aanbieden.
Waarom kiezen voor glasvezel
Glasvezel is supersnel, zeer betrouwbaar en vaak goedkoper. De huidige koperen netwerken kunnen de jaarlijkse internetgroei van 40% nauwelijks aan. Het Land van Cuijk is commercieel niet interessant voor de grote aanbieders. Daarom is LVCNET opgericht. Als voldoende mensen uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord en de rest van het Land van Cuijk, zich inschrijven voor glasvezel kan LVCNET een gebiedsdekkend netwerk in deze regio realiseren.
De ambassadeurs van Mill: Peter van de Pol, Piet Gerrits, Anneke Punt - van der Zalm, Martijn Klop, Jeroen ten Have, Guus Nooijen, Frans van Lanen, Willy Willems, Marcel van den Elzen en Bram Hendriks stellen het zeer op prijs als u bij deze informatieavondaanwezig bent.
 “Een goede internetverbinding is voor de leefbaarheid van Mill is namelijk van levensbelang,” aldus deze groep enthousiaste ambassadeurs.
Hierna worden er ook nog 3 inschrijfavonden en 1 inschrijfmiddag georganiseerd. Dan helpen wij u graag bij het kiezen en het inschrijven op een glasvezelabonnement.
Let op de berichtgeving via o.a. De Neije Krant en inmill.nl om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en data van deze glasvezelbijeenkomsten.