U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 04 februari 2016

Cultureel Centrum Myllesweerd weer alle dagen Feesttempel en Gèrmestal voor groot en klein


Cultureel Centrum Myllesweerd is van vrijdag 5 tot en met dinsdag 9 februari weer een heuse feesttempel en Gèrmestal. We hebben in Myllesweerd al warm kunnen draaien. Want ook de Blèravond met verschijning prinsenpaar, Mèkkeravond met verschijning jeugdprinses en narrin, prinsenreceptie, onthulling boerenpaar en jonkgvrouwen en diverse pronkzittingen boden we onderdak. Maar het echte carnaval moet nog los gaan barsten en Cultureel Centrum Myllesweerd is er helemaal klaar voor.
Vrijdagavond start dat in onze theaterzaal om 18.00 uur met de sleuteloverdracht aan alle jeugdheersers. Zaterdagavond is dat vanaf 20.00 uur het geval voor de prinsenparen van onze gemeente en zondagavond staat er een jeugd- en jongerenbal op het programma. Deze start net als op maandag- en dinsdagavond om 19.00 uur en duurt tot 23.30 uur. Op maandag- en dinsdagmiddag is er een jeugdcarnaval voor alle jongere feestneuzen en hun ouders/begeleiders.
Bestuur, beheer en alle vrijwilligers van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill wenst alle Bokken, Gèrme, Klotstekers en Verkuskoppe fantastische en zeer gezellige carnavalsdagen!
Meer weten over carnaval in Mill? Zie www.germelaand.nl en www.uitinmill.nl