U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 22 januari 2016

Theater en Filmhuis Mill krijgt nieuwe theaterstoelen - tijdig tickets reserveren nog belangrijker


Het was voor veel liefhebbers van theater- en filmvoorstellingen al sinds de opening van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill een wens, in de theaterzaal horen ook theaterstoelen. In november riep het bestuur van Myllesweerd daarom dan ook bezoekers op aan te geven welke theaterstoel men graag zou willen. Hiervoor stonden 3 verschillende stoelen opgesteld. En zoals dat gaat in een democratisch land, de meeste stemmen gelden. Vandaar dat deze week de rode (links op de foto) theaterstoelen zijn besteld en vanaf het nieuwe seizoen in gebruik worden genomen.

Totaal worden er 150 theaterstoelen aangeschaft. Hiervan worden er 50 permanent op het balkon geplaatst en 100 stuks semipermanent in de theaterzaal. Deze zijn indien nodig ook vrij eenvoudig verplaatsbaar. Hierdoor kan men ze weghalen, wanneer er in de multifunctionele theaterzaal een activiteit is waarbij de theaterstoelen niet gewenst zijn. Maar tijdens film- en theatervoorstellingen kunnen vanaf het nieuwe seizoen bezoekers dus vanuit een heerlijke stoel genieten van de shows en films. Tijdig reserveren is vanaf het nieuwe seizoen wel raadzaam, wanneer men in een van de theaterstoelen wil zitten.

Tijdens de open dag van Cultureel Centrum Myllesweerd op zondag 8 mei zijn de theaterstoelen voor het eerst te zien. Die dag presenteert Myllesweerd het nieuwe theater- en filmprogramma van het seizoen 2016 – 2017. Ook zullen deze dag gebruikers van Myllesweerd hun diensten en activiteiten promoten en is er volop informatie verkrijgbaar rond de vele mogelijkheden in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deze open dag wordt gehouden op zondag 8 mei van 12.00 uur tot 17.00 uur. Reserveer deze datum alvast in uw agenda.

Meer weten over de vele activiteiten in Myllesweerd? Surf dan naar de site www.myllesweerd.nl, like de facebookpagina of volg Myllesweerd op twitter.