Nieuws
  Za 17 november 2012

Musicalvedette SuuS geeft intiem concert


Zaterdagavond betrad musicalvedette Suzan Seegers, ‘SuuS’, het theaterpodium van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Ze wist het publiek te ontroeren, aan het lachen te brengen en liet hen zelfs meezingen. Haar getoonde veelzijdigheid maakte deze “Tour de chant” tot een geslaagde avond uit voor het publiek.

SuuS deelde zaterdagavond haar gevoelens, verlangens en gedachten met het publiek in Myllesweerd. Ze vertelde over haar leven, haar jeugd in het Limburgse Sittard en (foute) mannen, die voor haar een grote inspiratiebron blijken. Zij werd voor SuuS geïnspireerd door Toon Hermans en provinciegenoot Gé Reinders, met wie zij samen haar mooie, grappige en ondeugende liedteksten schreef. De muzikale begeleiding was in handen van allround pianist Marc-Peter van Dijk. Seegers zelf toonde zich van haar muzikale kant door zichzelf te begeleiden op dwarsfluit en mondharmonica. 

SuuS creëert een intieme sfeer door zelfgeschreven lieve en kleine liedjes te zingen, maar toont zich van een andere kant als zij groots en uitbundig zingt en acteert. Juist door deze afwisseling bleef Seegers boeien. De intieme sfeer werd versterkt door haar interactie met het publiek. Seegers bracht haar boodschap duidelijk over: maak iets van je leven, volg je hart en leef met passie.
Maar, 't Geit zo wie ’t geit. SuuS nodigde het publiek uit de zaal zingend te verlaten. Dat deed het publiek in Myllesweerd: Seegers maakte indruk.

 

IMG 4839.JPG