U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 12 januari 2016

Bartho Braat niet meer in GTST maar wel in Theater Myllesweerd in Mill


Onlangs werd bekend dat acteur Bartho Braat (65 jaar) op 21 januari voor het laatst te zien zal zijn in Goede Tijden Slechte Tijden. Na 25 jaar stopt hij met deze soapserie die elke werkdag te zien is op RTL4. Maar hij stopt niet als acteur. Zo staat hij dit seizoen ook in een doldwaze toneelklucht met de titel Prettig gestoord – Kom van dat dak af. Deze is vrijdagavond 4 maart ook te zien in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Reserveer kaartjes a 19,50 euro via www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd.

Een klucht van de Comedie Compagnie staat garant voor een avond waarbij je aan je stoel plakt van het lachen. ‘Prettig Gestoord’, staat garant voor een voorstelling vol deuren, ingewikkelde relaties en een overijverige politieagent.
Berend komt thuis en gaat zich voorbereiden op een rustige nacht. Hij heeft echter geen rekening gehouden met de fratsen van zijn, op de versiertoer zijnde, compagnon Eddie, die tijdens één van zijn amoureuze spelletjes, niet alleen de naam van Berend hanteert, maar tevens zijn auto leent. Als de auto wordt gestolen, wordt een aantal krankzinnige gebeurtenissen in werking gezet....
'Kom van het dak af' is één van die fameuze voorstellingen van Micheal Pertwee en behoort tot het standaard kluchtenrepertoire van Nederland. Daarnaast is deze voorstelling eerder uitgebracht door John Lanting. Dus verzekerd van een dolkomische avond uit!
CAST o.a.:
Bartho Braat:  Eddie, de Compagnon
Arijan van Bavel: Politieagent

Bekijk het gehele programma plus trailers van de voorstellingen via www.myllesweerd.nl. Like ook de Facebookpagina en volg Myllesweerd op Twitter om op de hoogte te blijven.