Nieuws
  Za 20 oktober 2012

Filmhuis groot succes


Filmhuis Mill boekt wederom succes.
Woensdagavond 10 oktober jl. was het weer zover: een avondje film kijken in Myllesweerd. Dit maal draaide de Woody Allen-film "Midnight in Paris", een romantische komedie over een schrijver die in de jaren ’20 in Parijs terechtkomt. Ook deze keer werd de film weer druk bezocht door filmliefhebbers uit Mill en verre omgeving. De bezoekers hebben genoten. Een genot dat verhoogd werd door de kussentjes die dit maal wél op de stoelen lagen. Na afloop kon er nog even nagekletst worden onder het genot van een lekker drankje in de Plaza, ter afsluiting van de gezellige avond.

Ook over de komende films zijn de bezoekers erg positief. Zo zal binnenkort, op 14 november aanstaande, de Franse film ‘Intouchables’ te zien zijn, een waargebeurd komisch drama dat ook door de critici goed ontvangen is en inmiddels vele nominaties op haar naam heeft staan.

Daarnaast vindt iedere eerste vrijdagmiddag van de maand om 14.00 uur de matineebios plaats. Op 2 november a.s. zal ‘The Bucketlist’ draaien, een drama/komedie met steracteurs Jack Nicholson en Morgan Freeman.

Kaartjes voor zowel het filmhuis als de matineebios kunt u kopen in Myllesweerd, voor respectievelijk € 5,00 en € 4,00 inclusief een drankje in de Plaza. Ook zijn er abonnementen voor het filmhuis te koop. U kunt dan kiezen uit een serie van 4 of 8 films, voor de echte filmliefhebber een absolute aanrader.

Kortom, Filmhuis Mill is een groot succes!

Meer informatie over de films maar ook voor andere activiteiten in Myllesweerd zie: https://www.myllesweerd.nl/agenda/theater-film-en-meer