Nieuws
  Zo 13 december 2015

Theater Myllesweerd start het nieuwe jaar met cabaretier Mark van de Veerdonk - reserveer tijdig


Al vaker stond de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Dat telkens voor een uitverkochte zaal. Gezien het aantal kaartjes wat nu al besteld is zal dat ook op vrijdagavond 8 januari weer zo zijn. Dus wilt u het nieuwe jaar beginnen met een avondje lachen? Reserveer dan uw tickets via www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd. Ze kosten 15,00 euro en dat is inclusief een consumptie.

Mark van de Veerdonk vrijdag 8 januari 2016 20.15 uur – TOF!
De nieuwste voorstelling van Mark van de Veerdonk is en heet TOF. De cabaretier heeft namelijk schoon genoeg van al dat gesomber. De een moet zijn huis verkopen om zijn hypotheek te kunnen betalen, een ander kan slechts nog met moeite zijn veters strikken omdat het harde stukje aan het uiteinde weg is – allemaal heel erg – maar waarom moet iedereen zo doorzaniken over al dat klein leed? Spreek je iemand dan gaat het binnen de kortste keren over zijn vastgelopen afritsrelatie, die onleesbare IKEA montage-instructie of andere mislukte mensdaden tegen de misselijkheid. Volgens de Brabantse cabaretier is er onderhand genoeg gezeurd. In TOF belooft Van de Veerdonk enkel positieve verhalen en gedachten voor het voetlicht te brengen. Deze kersverse show wordt dus, als het goed is, een ware verademing.
TOF is cabaretvoorstelling nummer 14 van de Brabander. Een dubbele zevenklapper en dat klopt. Want het wordt weer tweemaal 50 minuten verbaal vuurwerk vol onverwachte grappen, belachelijke anekdotes en onmogelijke verdraaiingen. Uiteraard heeft Mark zijn improvisaties over de lokale actualiteit weer Veerdonkiaans goed voorbereid. Centraal staat ook nu een ingenieus decorstuk, waar hij in, op en deze keer ook onder speelt. Nee, geen telefooncel, toilet of halve oldtimer maar iets heel anders. Wat? Nou, het is in ieder geval TOF.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl