U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 08 december 2015

Mieke Jansen uit Oeffelt wint kaartjes voor Herman in een bakje geitenkwark in Theater Myllesweerd


De laatste theatervoorstelling van het jaar 2015 in Myllesweerd is die van Herman in een bakje geitenkwark. Deze muzikale en zeer humoristische voorstelling is komende zaterdag 12 december vanaf 20.15 uur te zien. Humoristisch zal ook zeker de eerste voorstelling van het nieuwe jaar in Myllesweerd zijn. Want op vrijdagavond 8 januari staat Mark van de Veerdonk er op de planken. Voor de voorstelling van komende zaterdag was er weer een prijsvraag. Stuur uw lekkerste recept met kwark in. Uit alle inzendingen is die van Mieke Jansen uit Oeffelt getrokken. Zij krijgt 2 gratis kaartjes voor de show van Herman in een bakje geitenkwark.

Herman in een bakje geitenkwark 2 – zaterdag 12 december 2015 20.15 uur
Heel af en toe ontdek je iets wat er daarvoor nog niet was. Iets waarvan iedereen die het ziet, voelt dat het nieuw is. De eerste voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark was hier een lichtend voorbeeld van en nu zijn ze terug met meer van hetzelfde! Als u geen idee heeft waar dit over gaat, des te beter. Wees de Christoffel Columbus van theaterland en ontdek het tweede programma van Herman in een bakje Geitenkwark als eerste. Kom naar theater Myllesweerd en beleef een avond die de verwachtingen van zelfs de meest doorgewinterde ontdekkingsreiziger zal overtreffen. Humor? Check. Muziek? Check. Avontuur? Dubbelcheck. Bizons? Dat zou zomaar eens kunnen. Herman in een bakje Geitenkwark ‘2’: koloniseer een stoel voordat het te laat is.

Mark van de Veerdonk – vrijdag 8 januari 2016 20.15 uur
De nieuwste voorstelling van Mark van de Veerdonk is en heet TOF. De cabaretier heeft namelijk schoon genoeg van al dat gesomber. De een moet zijn huis verkopen om zijn hypotheek te kunnen betalen, een ander kan slechts nog met moeite zijn veters strikken omdat het harde stukje aan het uiteinde weg is – allemaal heel erg – maar waarom moet iedereen zo doorzaniken over al dat klein leed? Spreek je iemand dan gaat het binnen de kortste keren over zijn vastgelopen afritsrelatie, die onleesbare IKEA montage-instructie of andere mislukte mensdaden tegen de misselijkheid. Volgens de Brabantse cabaretier is er onderhand genoeg gezeurd. In TOF belooft Van de Veerdonk enkel positieve verhalen en gedachten voor het voetlicht te brengen. Deze kersverse show wordt dus, als het goed is, een ware verademing.

Tickets bestellen
Via www.myllesweerd.nl zijn voor deze voorstellingen tickets te bestellen en tevens zijn deze af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deze kosten 15,00 euro per voorstelling. De toegangsprijs voor theatershows en filmvoorstellingen in Myllesweerd is altijd inclusief een gratis consumptie.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl