U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 03 december 2015

Vrijdagmiddag 4 december Matineebios met: Pak van mijn hart


Ook in december staan er in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill weer films op het programma. Dat is vrijdagmiddag 4 december de romantische komedie Pak van mijn hart en woensdagavond 16 december de komedie Papa-ou-maman. Kaartjes voor deze filmvoorstellingen kosten 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Online zijn deze te bestellen via www.myllesweerd.nl en dan komen ze per mail naar u toe. Maar uiteraard zijn kaartjes ook af te halen aan de balie van Myllesweerrd en verkrijgbaar aan de kassa voor aanvang van de film.

Film 4 december: matinee 14.00 uur - Pak van mijn Hart
De broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) runnen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan.

Filmhuis 16 december 20.00 uur - Papa-ou-maman
Wanneer een echtpaar gaat scheiden is er normaal gesproken ruzie om wie de kinderen het vaakst 'krijgt'. Niet bij Vincent en Florence. De van elkaar vervreemde echtelieden kunnen namelijk allebei een geweldige baan in het buitenland krijgen waardoor ze niet op de kinderen zitten te wachten. Vincent en Florence waren vastbesloten de scheiding soepel en snel te laten verlopen maar deze verandert nu toch langzaamaan in een oorlog.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl