U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 24 november 2015

Bregitte Eck uit Wilbertoord winnaar gratis kaartjes cabaretier Arnout van den Bossche in theater Myllesweerd


Traditioneel geeft Theater Myllesweerd via een prijsvraag gratis kaartjes weg voor een van de theatervoorstellingen. Voor de cabaretvoorstelling van cabaretier Arnout van den Bossche van aanstaande vrijdag 27 november deden ze dat ook. Op de vraag, welke cabaretier staat vrijdagavond 8 januari in theater Myllesweerd kwamen heel wat inzendingen. Onder alle inzendingen is die van Bregitte Eck uit Wilbertoord getrokken. Ook zij wist dat de uit Slabroek afkomstige Mark van de Veerdonk op 8 januari in Myllesweerd te zien is. Namens de theatercommissie van Myllesweerd wensen wij Bregitte veel plezier komende vrijdag bij Arnout van den Bossche.

Nieuwe prijsvraag
Ook nu is er weer een nieuwe prijsvraag waarmee 2 gratis tickets voor een theatershow te winnen zijn. Deze keer is dat voor de humoristische, avontuurlijke en muzikale voorstelling Herman in een bakje geitenkwark. Deze is zaterdagavond 12 december vanaf 20.15 uur te zien in Myllesweerd.
Onder alle inzendingen van een lekker recept met kwark verloot de theatercommissie 2 gratis toegangsbewijzen. Mail uw lekkerste recept met kwark voor maandag 7 december naar of per post naar CC Myllesweerd Kerkstraat 3 5451 BM Mill.

Tickets bestellen
Via www.myllesweerd.nl zijn voor deze voorstellingen tickets te bestellen en tevens zijn deze af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deze kosten 15,00 euro per voorstelling. De toegangsprijs voor theatershows en filmvoorstellingen in Myllesweerd is altijd inclusief een gratis consumptie.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl