U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 23 november 2015

Woensdagavond 25 november Filmhuis Mill met Wild in Cultureel Centrum Myllesweerd


Dit jaar zijn er nog 3 films te zien in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Dat op woensdagavond 25 november met het waargebeurde drama Wild, vrijdagmiddag 4 december met de romantische komedie Pak van mijn hart en woensdagavond 16 december met de komedie Papa-ou-maman. Tickets voor deze filmvoorstellingen kosten 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie voor in de pauze of na de voorstelling. Uw ticket is namelijk tevens een consumptiebon. U kunt via www.myllesweerd.nl tickets bestellen, maar ze zijn natuurlijk ook af te halen aan de balie bij Myllesweerd.

Wild – woensdag 25 november 20.00 uur
Wild is een waargebeurd drama met Reese Witherspoon als een jonge vrouw die tijdens een persoonlijke crisis een wandeltocht van meer dan 1500 kilometer onderneemt. Nadat haar moeder overlijdt en haar huwelijk strandt, besluit de jonge vrouw Cheryl Strayed om een wandeltocht van meer dan 1500 kilometer te maken. Zonder ervaring of voorbereiding begint ze aan de gruwelijk zware tocht die uiteindelijk haar leven verandert.
Deze film is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Cheryl Strayed. De Nederlandse acteur Michiel Huisman speelt een kleine rol in dit drama.

Pak van mijn Hart – vrijdag 4 december 14.00 uur
De broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) runnen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan.

Papa-ou-maman – woensdag 16 december 20.00 uur
Wanneer een echtpaar gaat scheiden is er normaal gesproken ruzie om wie de kinderen het vaakst 'krijgt'. Niet bij Vincent en Florence. De van elkaar vervreemde echtelieden kunnen namelijk allebei een geweldige baan in het buitenland krijgen waardoor ze niet op de kinderen zitten te wachten. Vincent en Florence waren vastbesloten de scheiding soepel en snel te laten verlopen maar deze verandert nu toch langzaamaan in een oorlog.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl