U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 09 november 2015

Komende zaterdag (14 november) cabaretier Steven Brunswijk (Braboneger) in Theater Myllesweerd


Vorige week ging het theaterseizoen 2015 – 2016 in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill van start met een muzikaal theaterprogramma voor de kleinere jeugd. Dat met Kleintje Kaf. Maar deze maand zijn er ook nog 2 veel belovende cabaretiers die in Mill op de planken zullen staan. Dat is komende zaterdag 14 november de uit Tilburg afkomstige Steven Brunswijk, beter bekend als de Braboneger. En op vrijdagavond 27 november is de Vlaamse cabaretier Arnout van den Bossche er te horen en zien. Tickets reserveren kan via www.myllesweerd.nl

Steven Brunswijk – zaterdag 14 november 20.15 uur
Steven Brunswijk, alias de Braboneger, is bij velen bekend van zijn filmpjes op het internet. Maar hij is meer dan dat, dit bewees hij voor het eerst in 2012 in Theater de NWE Vorst in Tilburg. Voor een uitverkochte zaal liet hij met zijn eerste oudejaarsconference Vooroordelen zien wat hij als cabaretier waard is. “Steven Brunswijk is meer dan een gimmick” kopten de kranten. Eind 2013 was het maar de vraag of hij het succes van het voorgaande jaar kon evenaren. Tot ieders verbazing zat Theater de NWE Vorst wederom twee dagen achter elkaar vol, voor zijn tweede eindejaarsconference Recht Voor Oe Bakkes. Twee jaar na zijn debuut is hij terug met zijn nieuwe theatervoorstelling Ze Goan D’r Aaaaf!

Arnout Van den Bossche – vrijdag 27 november 20.15 uur
Arnout Van den Bossche won al verschillende cabaretprijzen, o.a. de befaamde Humo’s Comedy Cup en het Deltion Cabaret Festival. En alsof dat nog niet genoeg was, veroverde Arnout Van den Bossche in 2012 een finaleplaats bij de laatste 3 van het VARA Leids Cabaret Festival, toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland. Tijdens de daaropvolgende finalistentournee door heel Nederland maakte hij indruk met zijn programma “De Relatiefluisteraar”.
Nu is Arnout klaar voor het grote werk en keert terug met zijn avondvullende show “De Relatiefluisteraar”. In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort "motivational seminar" voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde "Relatiefluisteraar" doorspekt met levendige interacties en observatiehumor.

Tickets bestellen
Via www.myllesweerd.nl zijn voor deze voorstellingen tickets te bestellen en tevens zijn deze af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deze kosten 15,00 euro per voorstelling. De toegangsprijs voor theatershows en filmvoorstellingen in Myllesweerd is altijd inclusief een gratis consumptie.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl