Nieuws
  Vr 06 november 2015

Kerstmarkt voor hobbyisten in Cultureel Centrum Myllesweerd tijdens Winterbeleving in Mill


Op vrijdag 11 december is het van 17.00 uur tot 23.00 uur in Mill tijd voor de eerste sfeervolle Winterbeleving. Dit is een initiatief van Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill. Hiermee geeft men gezamenlijk de voormalige Moonlightshopping een behoorlijke extra uitstraling en nog meer sfeer en gezelligheid in het Millse centrum.

Dit alles doen zij niet alleen met her en der live muziek, extra activiteiten waaronder een kunstschaatsbaan, de winkels die tot 23.00 uur geopend zijn en bijvoorbeeld een lampionnenoptocht, maar ook is er een kerstmarkt voor zowel ondernemers als hobbyisten. Voor ondernemers is deze in de Kerkstraat en Hoogstraat in speciale houtensfeerkramen. Hobbyisten kunnen terecht in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat.

Belangstelling om als ondernemer of hobbyist uw handelswaar of diensten die passen bij de feestmaand aan te bieden? Neem dan contact op met de organisatoren van deze Winterbeleving door een mailtje te sturen naar of bel tel. 0485-325634.

Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill hopen u te mogen begroeten op vrijdag 11 december op de Winterbeleving 2015. Ook dat is Meer Mill!