U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 10 oktober 2012

Start filmhuis Myllesweerd


Na een succesvol begin van de Matineebios op elke eerste vrijdagmiddag van de maand en een zeer drukbezochte Ladies Night op 12 september jl., start de Filmcommissie van Myllesweerd op woensdag 10 oktober a.s. met het Filmhuis.
In het Filmhuis worden elke tweede woensdag van de maand films vertoond die speciaal voor de liefhebber van de betere film geselecteerd zijn en meestal niet in de grote bioscopen vertoond worden. Een gevarieerd programma-aanbod, bestaande uit films met diverse thema’s en afkomstig uit diverse landen, zal in de theaterzaal van Myllesweerd te zien zijn.

Keuze voor losse entreekaartjes of een serie entreekaartjes.
Een entreekaartje kost € 5,-- inclusief een drankje op de dag van de voorstelling.
Als u vaker naar de film gaat, kunt u voor het Filmhuis een serie entreekaartjes kopen, een kleine serie voor 4 films kost € 17,50 en een grote serie voor 8 films kost € 32,50. Met een kleine serie bent u vrij een datum en film te kiezen binnen de serie van 8 films. Kaartjes zijn te koop aan de balie van Myllesweerd.
Reserveren van losse kaartjes maar ook het bestellen van een Filmhuisserie kan via , uw kaartje ligt dan voor u klaar op de dag van de voorstelling.

Voor programma en data zie "programma" op deze site.
Aanvang alle Filmhuisfilms om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Na de film kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten in de Plaza.

Filmhuis Mill wordt georganiseerd door de activiteitencommissie van Myllesweerd.