U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 22 augustus 2015

Wegwijsmarkt rond Social media bij welzijn en gezondheid in Myllesweerd


Op woensdag 2 september vanaf 14.00 uur organiseren de gezamenlijke 50Plus organisaties, bestaande uit Senioren Hobby Centrum (SHC), de KBO’s en de SWOM een wegwijsmarkt met als titel “Social media bij welzijn en gezondheid”. De organisaties beogen met deze middag inzicht te geven op welke manier zij bezig zijn met de digitale wereld. Tevens willen zij het bezoekende publiek vertellen hoe zij gebruik kunnen maken van deze mogelijkheden en middelen. De toegang is gratis met koffie/thee.
tour
Na een inleiding door Ton Ermers van de SWOM over de organisatorische aspecten, het thema, het programma en eventuele bijzonderheden in de theaterzaal van Myllesweerd, kunt u een “tour” maken langs stands in de bibliotheek van Myllesweerd en in het Senioren Hobby Centrum. Daar zullen de organisaties uitleg geven over wat zij u nu en in de toekomst kunnen bieden op computer gebied en op het gebied van de sociale media. U kunt daar uitgebreid uitleg krijgen en vragen stellen. Het programma van de Wegwijsmarkt vindt u op de achterkant van de flyer die voor dit evenement is gemaakt. De flyer is in de bus gevallen samen met de Ons en is ook door vrijwilligers van de KBO’s in de bus gedaan van de 60 plussers die d’n Booi ontvangen. Tevens ligt de flyer op verschillende openbare plaatsen.
afwisselend
De middag is zeer afwisselend. De stands kunnen bezocht worden in verschillende locaties van Myllesweerd en het Senioren Hobby Centrum. Zo geeft de SWOM in de bieb informatie over de computer cursussen en de vrije inloop voor computerproblemen. En bij het SHC worden de hobby’s Fotografie, het Inloop Computer Café en het Stamboom Café belicht. De KBO Kring gemeente Mill en Sint Hubert vertelt, in een andere ruimte van het SHC, een en ander over het programma “Ons Platform”, dat is ontwikkeld voor senioren. Het platform is ontworpen om het gebruik van internet te vergemakkelijken. Kortom, een middag om wijzer te worden.