U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 11 juni 2015

Muzikale afsluiting seizoen door Muziekschool Music Fun in Myllesweerd


Op zondag middag 28 juni aanstaande zal muziekschool Music Fun het seizoen weer muzikaal afsluiten. Dat van 13.00 uur tot 17.00 uur in cultureel centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Toegang is gratis.

Vorig jaar vierde muziekschool Music Fun uit Mill haar 5 jarig bestaan en waren er vele optredens van leerlingen. “De opkomst en belangstelling was echt geweldig,” aldus Willem Pluk van Music Fun uit Mill. “Ook dit jaar zullen er weer veel optredens zijn. Individueel, duo’s, maar ook zal de Music Fun band Guess Whatt welke vorig jaar voor de eerste keer optrad weer van zich laten horen.” Frontvrouw van de band is Ilse van Doorn, een zangleerling van zangcoach Daantje Rison die op dit moment ook druk is met voorrondes van de komende Voice of Holland.
Verder kunt u onder andere gaan genieten van ' The Rock Brothers'  , en het Music Fun ensemble. Deze laatst genoemde zullen net als ieder jaar weer de nieuwste hits uit de top 10 van nu ten gehore gaan brengen met blaasinstrumenten, slagwerk, toetsen en basgitaar. Denk aan toppers als WAR' van Kensington, Cheerleader van OMI, en All Of Me van John Legend.
“Opnieuw is er veel belangstelling vanuit de leerlingen om deze middag op te treden,” vertelt Guus Pluk. “Daarom gaan we de middag verlengen en kan men genieten van optredens van 13:00 tot 17:30 uur. Er willen veel kinderen optreden en laten horen aan hun ouders, vriendjes, vriendinnetjes en familie wat ze geleerd hebben. Bij Music Fun denken we niet in hokjes maar zijn alle combinaties mogelijk.” Naast de optredens zijn er gratis workshops Djembe en Ukulele, en als afsluiter zal Blanded' een spetterend optreden gaan geven. Blanded is een funky brass band waarin onder andere 3 Music Fun docenten spelen. Ze gaven afgelopen 16 mei een Try Out in het landschapspark tijdens het jubileum Parkfeest, en op zondag 21 juni zijn ze te horen tijdens 'Music on Wheels' in Mill.
Noteer 28 juni in uw agenda voor veel muzikaal genot in cultureel centrum Myllesweerd! Meer informatie: www.muziekschoolmusicfun.nl