U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 04 juni 2015

Vrijdag 5 juni Matineebios in Myllesweerd met My Old Lady


In de maanden juli en augustus is er geen Matineebios en Filmhuis in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Maar voor deze zomerstop begint staan er nog 2 filmvoorstellingen op het programma. Dat aanstaande vrijdagmiddag 5 juni om 14.00 uur met de film My Old lady en woensdagavond 17 juni draait om 20.00 uur de film The Imitation Game. Kaartjes kosten 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveren kan via en kaartjes zijn tevens verkrijgbaar aan de balie van Myllesweerd.

My Old lady
Dit is een humoristisch drama over een Amerikaan die een appartement in Parijs erft, maar niet heeft gerekend op een onverwachte huurder.
Mathias Gold, een berooide New Yorkse schrijver, erft van zijn vader een waardevol appartement in Parijs. Hij reist direct naar de Franse hoofdstad met het doel dit te verkopen. Daar ontdekt hij echter dat een oude dame, Mathilde, met haar dochter Chloé in het appartement woont. Een Franse wet schrijft voor dat hij het huis pas mag verkopen na Mathildes overlijden. En dit is niet de enige verrassing voor Mathias.
Dit humoristische drama is het speelfilmdebuut van regisseur Israel Horovitz en de verfilming van zijn bekroonde toneelstuk 'Très chère Mathilde'.

Filmagenda Myllesweerd:
Vrijdag 5 juni 2015 14.00 uur: My Old lady
Woensdag 17 juni 2015 20.00 uur: The Imitation Game
Hierna is er voor de Matineebios en het Filmhuis een zomerstop tot zondag 6 september. Dan begint het nieuwe filmseizoen met de ontbijtfil Michiel de Ruyter. Deze start om 09.30 uur. Inclusief ontbijt bedraagt de toegang 10,00 euro. Zonder ontbijt 5,00 euro. Reserveren kan via

Wilt u op de hoogte blijven van alle theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina van Myllesweerd of volg ze op Twitter. Ook via de gratis nieuwsbrief blijft u helemaal op de hoogte. Hiervoor kunt u zich aanmelden via www.myllesweerd.nl