Nieuws
  Wo 01 april 2015

Laatste voorbereidingen voor Top 2000 in concert van aanstaande zaterdag in Myllesweerd


Anne-Marie Jans, Marjolein van Haren, René Kelleter, Wouter van Rossum en Henry van Haren tekenen voor de zang tijdens Top 2000 in concert van harmonie St. Willibrord. Dit alles is aanstaande zaterdag 4 april te horen en zien in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
Deze vijf zangers en zangeressen met grote vocale kwaliteiten repeteren al diverse weken met het harmonieorkest en combo.
Het repertoire, met nummers van o.a. Robbie Williams, Dotan, Marco Borsato en Katy Perry is hun op het lijf geschreven.
Met een prachtige vertolking van ‘Het Dorp’ zorgt Anne-Marie Jans uit Wilbertoord, overigens met een hele mooie tekst over ons mooie dorp Mill, voor herinneringen aan het Mill van weleer.
‘Mr. Bojangles’ wordt op sublieme wijze neergezet door Henry van Haren en Wouter van Rossum (jawel, de kleinzoon van oud-harmonielid Koos van Rossum),  zingt o.a. het nummer ‘Angels’ op een fantastische wijze.
René Kelleter zorgt met zijn rauwe stemgeluid voor een bijzondere vertolking van ‘Hey Jude’.
Marjolein van Haren, studente aan de musicalacademie en wellicht bekend door haar bijdrage in De Wereld Draait Door, zingt o.a.’Simply the best’ en ‘Son of a preacherman’.
Dit zijn slechts enkele nummers van het avondvullende programma dat u gepresenteerd wordt tijdens dit popconcert.
De harmonie zal ook zonder zang een aantal nummers ten gehore brengen en twee dansgroepen, de Foekepot-dansers o.l.v. Nadie Heijs en een dansgroep o.l.v. Veerle Driessen, die in Goes aan de dansacademie studeert, maken de show compleet.

Wilt u dit allemaal mee beleven?
Kom dan op 4 april a.s. naar Myllesweerd.
De show begint om 20.00 uur, een entreekaartje kost € 10, te koop bij Primera Schipperheijn
Reserveren (aan te raden!) kan via