U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 28 maart 2015

Zondag 29 maart Culinair Mill in Cultureel Centrum Myllesweerd


Aanstaande zondag 29 maart organiseren het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) en Stichting Activiteiten Mill (SAM) voor de eerste keer Culinair Mill. Dit is een kleinschalige en laagdrempelige middag waar recepten uitwisselen, ervaringen delen en van elkaar leren op het gebied van eten en drinken centraal staan. Culinair Mill wordt gehouden van 13.30 uur tot 16.30 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De toegang is gratis.

Hobbyisten worden van harte uitgenodigd hier hun eigen producten te presenteren. Hobby bakkers, koks en brouwers lichten toe wat zij zoal doen en gebruiken. Maar ook maakt men kans op leuke prijzen. Voor de 3 lekkerste, origineelste en of mooiste producten van hobbyisten zijn er leuke prijzen. Jeroen van den Heuvel uit Mill, kok en onderwijzer bij ROC de Leijgraaf zal deze middag als jury fungeren. Hobbyisten kunnen zich tevoren aanmelden via of telefonisch op tel. 0485-325634. Uiteraard is deelnemen aan Culinair Mill helemaal gratis.

Naast hobbyisten zullen ook een aantal professionals zich tijdens Culinair Mill presenteren en meer vertellen, laten zien en proeven van hun producten en diensten. Zo zijn er standjes van:
Jan Linders Supermarkt Mill;
Plaza de Frietkraam Mill;
Het Mo’Ment Langenboom;
Wijngaard de Edelhof Mill;
Restaurant Des Werelds Mill;
Tupperware Noortje Aben Wilbertoord;
Smaakmakers Mill;
Oeletons Gasterij Ledeacker;

Wilt u uw bedrijf ook nog aanmelden voor Culinair Mill? Doe dat dan door een mailtje te sturen naar of bel tel. 0485-325634.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten van OCMill en SAM? Zie www.ocmill.nl en www.uitinmill.nl. Op deze laatste website ziet u ook een overzicht van alle andere activiteiten en evenementen in de gemeente Mill en Sint Hubert.