U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 23 maart 2015

Aanstaande zaterdag in Theater Myllesweerd: Los Muziektheater - Total Los!


Is je auto total loss, dan doe je hem weg. Maar wat als je collega iets mankeert? Doe je die dan ook weg? Eén ding is zeker: Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen! Met hun indrukwekkende muzikaliteit, scherpe teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS het publiek verbazen. Dit alles is te horen en zien aanstaande zaterdag 28 maart vanaf 20.15 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Kaartjes kosten 15,00 euro en zijn te reserveren via of af te halen aan de balie bij Myllesweerd.

In het derde programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS.
Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. In 2010 debuteerden ze met hun voorstelling Lijf On Stage. Sinds september 2012 spelen ze met veel succes hun tweede voorstelling FCKD in de theaters van Nederland. LOS werd uitgeroepen door VARAhumortv tot Meest Veelbelovend Talent.

Overige theatervoorstellingen:
Woensdag 1 april 20.15 uur: Andermans Veren Live – Voor de Prijzen en de Roem
Vrijdag 24 april 20.15 uur: Maarten Peters – Bevroren tranen

Ook voor de resterende voorstellingen dit theaterseizoen kunt u kaartjes reserveren via . Kijk voor meer informatie over deze shows en de films in Myllesweerd op www.myllesweerd.nl. Uiteraard is Myllesweerd ook te volgen op Twitter en Facebook.