U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 16 maart 2015

Woensdagavond 18 maart Filmhuis Mill met: Lucia de B


Woensdagavond 18 maart staat in Filmhuis Mill (Myllesweerd) de Nederlandse film Lucia de B op het programma. Deze film rond het waargebeurde en veel besproken verhaal van een eigenzinnige verpleegster start om 20.00 uur. De toegang bedraagt 5,00 euro en dit is inclusief een consumptie. Kaartjes zijn via te reserveren of af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Parketsecretaris Judith krijgt het dossier van Lucia de B. op haar bureau. Lucia is een eigenzinnige verpleegster, die argwaan wekt als ze voor de zoveelste keer bij een onverklaarbaar sterfgeval betrokken is. Het ziekenhuis schakelt de politie in. Het onderzoek naar de 'Engel des Doods', zoals de pers Lucia noemt, is zwaar. Ze heeft geen sporen achtergelaten en weigert met de rechercheurs te praten. Op grond van een bloedtest wordt ze veroordeeld tot levenslang voor vier moorden en drie pogingen ertoe. Kort hierna worden er vraagtekens gezet bij de betrouwbaarheid van de test en zo begint Judith te twijfelen aan het vonnis. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal.

Filmagenda Myllesweerd
Woensdag 18 maart 20.00 uur: Lucia de B
Vrijdag 3 april 14.00 uur: The Butler
Woensdag 15 april 20.00 uur: Gone Girl

Wilt u op de hoogte blijven van alle theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina van Myllesweerd of volg ze op Twitter. Ook via de gratis nieuwsbrief blijft u helemaal op de hoogte. Hiervoor kunt u zich aanmelden via www.myllesweerd.nl