U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 07 maart 2015

Reserveer voor Dirk Scheele in Myllesweerd en maak kans op de CD-box de Liedjesspeeltuin


Zaterdagmiddag 21 maart speelt Dirk Scheele maar liefst 2 keer zijn voorstelling de Liedjesspeeltuin in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Dit om 14.00 uur en om 16.00 uur. De voorstelling is ook geschikt voor de kleinere bezoekers vanaf 2 jaar. De toegang bedraagt 10,00 euro per persoon en reserveren kan via . Na afloop van de voorstelling is er een gratis kopje koffie, thee of glaasje ranja. Onder alle reserveringen zal Dirk Scheele een Cd-box verloten van de Liedjesspeeltuin. Dus reserveer snel!

De theatercommissie van Cultureel Centrum Myllesweerd is erg blij met de komst van Dirk Scheele naar Mill. Hij is mateloos populair bij jonge kinderen en is regelmatig te zien op de kinderzender Nickelodeon met liedjes en tv-programma’s. Dirk Scheele speelde de afgelopen jaren veel succesvolle kindershows in theaters. Dirk heeft een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en ontving voor ‘De Liedjesspeeltuin’ een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Op de vraag of nieuwe kinderliedjes ook klassiekers kunnen worden kan volmondig ja geantwoord worden! De cd's van De Liedjesspeeltuin (deel 1 t/m 4) zijn te vinden op ieder kinderdagverblijf, basisschool en in menig kinderkamer. Verpakt in een verrassend mooi Liedjesspeeltuindecor, neemt Dirk Scheele de kinderen (zelfs al de allerkleinsten vanaf 2 jaar) mee in een actief popconcert. Iedereen mag meedoen met liedjes als ‘Tandenpoetsen’, ‘Lieveheersbeestje’, ‘De fruitshake’ en ‘De boom staat stil’. Show 1 start zaterdag 21 maart om 14.00 uur en show 2 om 16.00 uur.

Overige theatervoorstellingen:
Zaterdag 28 maart 20.15 uur: Los Muziektheater – Total Los
Woensdag 1 april 20.15 uur: Andermans Veren Live – Voor de Prijzen en de Roem
Vrijdag 24 april 20.15 uur: Maarten Peters – Bevroren tranen

Ook voor de resterende voorstellingen dit theaterseizoen kunt u kaartjes reserveren via . Kijk voor meer informatie over deze shows en de films in Myllesweerd op www.myllesweerd.nl. Uiteraard is Myllesweerd ook te volgen op Twitter en Facebook.