Nieuws
  Ma 02 maart 2015

Proefles in Myllesweerd: samen dansen voor peuters en ouders


Op zaterdagochtend 7 maart kan in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill iedereen gratis kennismaken met Samen dansen. Dan is er namelijk van 10.00 uur tot 11.00 uur een proefles voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar met hun ouder(s) en of verzorger(s).

Initiatiefneemster is de 33-jarige Mandy van Montfoort uit Mill. Mandy: “Het samen bezig zijn staat centraal in deze les. Samen dansen geeft veel plezier. Doordat ouders en kinderen samen dansen ontstaat er een vertrouwde en speelse sfeer die iedereen uitdaagt om creatief te zijn.” Mandy vertelt dat ouders en kinderen zo extra aandacht voor elkaar hebben. “Grote en kleine dansers bewegen met en door elkaar, dat zorgt voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Door samen te bewegen op muziek wordt de motoriek op spelende wijze van de peuter gestimuleerd.”

Bij deze les richt Mandy zich vooral op de leeftijdsgroep 2 tot en met 4 jaar. “Deze leeftijdsgrens is flexibel. Er zijn meestal wel andere kleine of grote dansers die mee willen komen met hun ouders en hun oudere broer of zus in de groep. Ik vind het leuk en belangrijk dat daardoor hele gezinnen kunnen komen dansen.” De les begint met koffie of thee voor de ouders en limonade voor de kinderen. “Op deze manier kunnen jonge kinderen alvast samen spelen en even rustig wennen aan de nieuwe omgeving in Myllesweerd. Vervolgens gaan we bewegen op muziek, liedjes zingen en uitbeelden, spelen met voorwerpen en dansspelletjes.”

Belangstelling? Kom dan zaterdag 7 maart van 10.00-11.00 uur gezellig en vrijblijvend meedoen met een gratis proefles. Aanmelden kan via .  De les wordt gehouden in Myllesweerd Kerkstraat 3 in Mill. Kijk voor meer informatie op www.mandystyle.nl