U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 25 februari 2015

Culinair Mill - iedereen bakt, kookt en brouwt in Myllesweerd


Op zondag 29 maart 2015 is er van 13.30 uur tot 16.30 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill Culinair Mill. De subtitel is, Heel Mill bakt, kookt en brouwt. Deze nieuwe activiteit is een initiatief van het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) en Stichting Activiteiten Mill (SAM). Hobbyisten maar ook instellingen en bedrijven kunnen zich hier presenteren. Tevens is het deze middag de bedoeling om ervaringen en recepten met elkaar uit te wisselen. De toegang van Culinair Mill is uiteraard helemaal gratis.

Hobbyisten
Is het koken, bakken, braden, brouwen of het kweken en telen van gerechten en producten uw hobby? Doe dan mee aan Culinair Mill. Presenteer uw resultaten en wissel met anderen uw recepten en ervaringen uit. Hiermee maakt u ook nog eens kans op leuke prijzen. Naast enkele juryleden zal ook het publiek als jury fungeren. Ook onder deze publieksjury zal een leuke culinaire prijs verloot worden. Of het nu gaat om gerechten, soepen, toetjes of home made taarten, brownies, cupcakes of door u zelf gebrouwen bieren en of zelfgemaakte kaas, ijs of wijn, alles is welkom op Culinair Mill.

Professionals
Ook professionele bedrijven die passen bij het thema Culinair zijn welkom om hun gerechten, diensten en producten te presenteren. Zo kunnen ook restaurants, kookstudio’s, cateringbedrijven en zelfs instellingen die actief zijn op het gebied van culinaire opleidingen er een tafel inrichten om zich aan het publiek te laten zien. Het verkopen van producten is niet de bedoeling, maar na het proeven eventuele verdere afspraken maken of zaken bestellen kan uiteraard wel.

Meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:
Ondernemers Collectief Mill – OCMill
Telefoon: 0485 – 32 56 34
E-mail:
Zie voor meer informatie over deze en andere activiteiten ook www.ocmill.nl en www.uitinmill.nl