Nieuws
  Ma 23 februari 2015

Komende zaterdag in Theater Myllesweerd: Rob & Emiel - Da's sterk!


Aanstaande zaterdagavond 28 februari staat er een internationaal bekend duo op de planken van Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De theatercommissie van Myllesweerd is het namelijk gelukt om Rob en Emiel naar Mill te halen met een show vol magie, cabaret, verwondering en humor. Deze start die avond om 20.15 uur en de toegang bedraagt 15,00 euro, dat is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Kaartjes zijn te reserveren via en zijn af te halen bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd.

Hocus pocus pilatus pas en Simsalabim! Rob & Emiel werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma ‘De Nieuwe Uri Geller’, waarin mentalisme centraal stond. Maar, al jaren verweven zij magie, cabaret, verwondering en humor in feel good performanceacts voor hun eigen theatershows en evenementen. Hun acts, op verschillende nationale en internationale wedstrijden, werden met goud beloond. In 2006 behaalden zij zelfs goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie én wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs.

De hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen is de titel ‘Beste Mentalisten Ter Wereld’, tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop. In totaal stonden zij zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in onder andere België, Duitsland, Groot Brittannië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea en de USA en waren in tientallen televisieprogramma’s te zien, waaronder Barend & van Dorp, Jensen, Life & Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

In Da’s Sterk laten Rob en Emiel u een avond beleven met een intens gevoel van verwondering en sterk vermaak. Da’s Sterk is de enige theatervoorstelling met een eerste, tweede én derde helft! Da’s Sterk, toch? Snel, verrassend en confronterend met een knipoog. Dit doen zij door in één show magic, theatrale acts, stand-upcomedy en cabaret te combineren. Ook u zult de zaal verlaten met de gedachte: ‘Da’s Sterk!’ Na de drie helften van Rob en Emiel kunt u zoals altijd een lekker drankje drinken aan onze Myllesweerd-bar voor de vierde helft. Vier helften op één avond? Dat mag u niet missen. Dat is magisch!

Overige theatervoorstellingen:
Zaterdag 21 maart 14.00 uur en 16.00 uur: Dirk Scheele – De Liedjesspeeltuin
Zaterdag 28 maart 20.15 uur: Los Muziektheater – Total Los
Woensdag 1 april 20.15 uur: Andermans Veren Live – Voor de Prijzen en de Roem
Vrijdag 24 april 20.15 uur: Maarten Peters – Bevroren tranen

Ook voor de resterende voorstellingen dit theaterseizoen kunt u kaartjes reserveren via . Kijk voor meer informatie over deze shows en de films in Myllesweerd op www.myllesweerd.nl. Uiteraard is Myllesweerd ook te volgen op Twitter en Facebook.