Nieuws
  Di 27 januari 2015

Speciaal voor de peuters en kleuters: theatervoorstelling Pimpernel woensdagochtend 4 februari in Mill


Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill denkt uiteraard ook aan de kleintjes in haar programmering. Dat bijvoorbeeld met de theatervoorstelling van Pimpernel met als titel, Als de lente komt. Deze is woensdagochtend 4 februari te zien om 10.00 uur. De toegang bedraagt 4,00 euro en dat is inclusief een glaasje ranja voor de kleintjes. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar of kaartjes af te halen bij de balie van Myllesweerd.

Als de lente komt:
Het voorjaar zorgt voor lentekriebels bij groot en klein. De bomen, de bloemen en de dieren: alles gaat groeien. Ook Rupsje nooitgenoeg, uit het bekende verhaal, kruipt uit het ei en begint in de lente aan een wonderlijk avontuur. Dan gebeurt er natuurlijk van alles! Samen met Marijke van Bergen van Kindertheater Pimpernel gaan de jeugdige bezoekers dat zingend en spelend beleven. Een leuk en leerzaam uitje dus voor zowel kinderen als hun (groot)ouders, verzorgers en begeleiders.


Meer weten over de theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief. Dat kan via de homepage www.myllesweerd.nl. Daarnaast is Myllesweerd te volgen op Twitter en heeft Myllesweerd uiteraard een eigen Facebookpagina.