U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 23 januari 2015

Win kaartjes voor Pater Moeskroen voor Theatershow 31 januari in Myllesweerd


Zaterdagavond 31 januari staat Pater Moeskroen vanaf 20.15 uur met een wervelende, muzikale en vooral gezellige theatershow in Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Kaartjes zijn a 15,00 euro af te halen bij de receptie van Cultureel Centrum Myllesweerd en te reserveren door een mailtje te sturen naar . Maar komende zondagochtend kunt u ook 2 kaartjes winnen!

Aanstaande zondag 25 januari is er extra aandacht voor deze theatershow van Pater Moeskroen. Dat in het radioprogramma Radio Chaotica tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Dan is er namelijk een telefonisch interview met lead-zanger en frontman Bart Swerts. Maar ook geven de programmamakers namens Theater Myllesweerd 2 kaartjes weg voor de show van Pater Moeskroen. Luisteren dus om kaartjes te winnen maar ook om alvast in de sfeer te komen voor deze theatershow. Want uiteraard is er ook muziek te horen van Pater Moeskroen.

L.O.M. radio is in de vrije ether in de hele regio te beluisteren via FM 107.3 en op de kabel via Ziggo op FM 87.5 in de gemeente Mill. Ook op de achtergrond van de TV krant zijn de radio-uitzendingen te horen. Dit kan via Ziggo digitaal op kanaal 45 in de gemeente Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en Veghel. Analoog in de gemeente Mill is de L.O.M. ook op kanaal 22 nog te ontvangen. Luister wereldwijd live mee via www.lokaleomroepmill.nl