U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 19 januari 2015

Magisch en komisch duo Rob en Emiel (bekend van de nieuwe Uri Geller) zaterdag 28 februari in Theater Myllesweerd


Helaas staat in de programmaboekjes van Theater Myllesweerd in Mill een foute datum m voor het optreden van magisch duo Rob en Emiel. Dit moet namelijk zaterdagavond 28 februari zijn. Dan ziet u er vanaf 20.15 uur hun nieuwe Feel Good show Da’s Sterk. Rob en Emiel brengen gegarandeerd een avondvullende show. Dit is namelijk de enige theatervoorstelling met een eerste, tweede én derde helft! Da’s Sterk, toch?

Snel, verrassend en confronterend met een knipoog. Door in één show een combinatie te maken van magic, theatrale acts, stand-upcomedy en cabaret, laten Rob en Emiel het publiek een avond beleven met een intens gevoel van verwondering en sterk vermaak. Rob & Emiel werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het succesvolle programma ‘De Nieuwe Uri Geller’, waarin mentalisme centraal stond. Maar, al jaren verweven zij magie, cabaret, verwondering en humor in feel good acts voor hun eigen theatershows en evenementen.

Make A Wish Nederland
Rob en Emiel traden met hun diverse shows op in tientallen landen en voor talloze bedrijven en instellingen. Ze waren o.a. te gast bij DWDD, Pauw & Witteman en vele andere programma’s. Ook zijn zij actief ambassadeurs van stichting Make A Wish Nederland en doneren van ieder kaartje een deel aan dit goede doel.

Reserveer toegangskaartjes a 15,00 euro (inclusief een consumptie) door een mailtje te sturen naar . Ook zijn deze af te halen bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.