U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 09 januari 2015

Zondagmiddag 11 januari het Winter-uitwisselingsconcert in Myllesweerd


Aanstaande zondagmiddag 11 januari zal er in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill een uniek concert plaatsvinden. Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) organiseert in samenwerking met het Helmonds Muziek Corps (HMC) een muzikale middag.
Het Helmonds Muziek Corps begon in 1883 als fanfare van de Begemann-machinefabriek in Helmond en was daarmee de eerste fabrieksfanfare van Brabant. Inmiddels is HMC ontwikkeld tot een volwaardige harmonie. Volgens de vereniging moet samen muziek maken gezellig zijn. Voor het concert is een afwisselend repertoire samengesteld met karakteristieke muziek uit verschillende delen van de wereld, maar ook filmmuziek zal niet vergeten worden. Het concert is de vuurdoop voor nieuwe dirigent van het orkest Rob van der Zee.

Voor Regio-orkest Oost-Brabant wordt het concert de tweede in een reeks van drie concerten waarmee het achtste seizoen voor het projectorkest wordt afgesloten. Met muzikanten uit de hele regio is in ruim twintig repetities een uitdagend repertoire ingestudeerd waar voor ieder wat wils tussen zit. Onder leiding van dirigent Bart van Zutven zal het orkest onder andere medleys van Ierse en Mexicaanse volksmuziek en filmmuziek ten gehore brengen.

Het Winteruitwisselingsconcert 11 januari 2015
Aanvang: 14.00u
Locatie: Myllesweerd, Mill
Entree: 5 euro

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.regioorkest.nl en aan de kassa

Meer informatie over de orkesten is te vinden op:
www.regioorkest.nl
www.helmondsmuziekcorps.nl