Nieuws
  Do 01 januari 2015

Vrijdag 2 januari Matineebios 14.00 uur met: The Grand Budapest Hotel


Vrijdag 2 januari 2015 start de Matineebios in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill om 14.00 uur het nieuwe jaar met de film The Grand Budapest Hotel. Een kaartje kost 5,00 euro en dit is inclusief een consumptie. Kaartjes zijn te reserveren door een mailtje te sturen naar en zijn ook af te halen aan de receptie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook voor aanvang van de film zijn er nog kaartjes te koop aan de kassa.

The Grand Budapest Hotel
Tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog, is The Grand Budapest Hotel is een gerenommeerd Europees logement. Hier zwaait de legendarische conciërge Gustave de scepter.
Tegen de achtergrond van een dramatisch veranderend Europa, krijgt hij te maken met de diefstal en opsporing van een Renaissance schilderij van onschatbare waarde en de strijd om een aanzienlijk familiefortuin.
Gelukkig kan Gustave rekenen op de steun en vriendschap van de piccolo Zero Moustafa, die hij als jonge protegé onder zijn vleugels neemt.

Noteer ook alvast de films die de komende periode te zien zijn:
Filmhuis: woensdag 21 januari 2015 20.00 uur Bon Dieu
Matineebios: vrijdag 6 februari 2015 14.00 uur Elle S’en Va
 Filmhuis: woensdag 18 februari 2015 20.00 uur Dorsvloer vol Confetti

Meer weten over de film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina van Myllesweerd, volg ze op Twitter en bekijk www.myllesweerd.nl