U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 16 december 2014

Woensdagavond 17 december Filmhuis Mill: The Fault in Our Stars


Zin in een avondje bioscoop voordat de kerstdagen los barsten? Kom dan woensdagavond 17 december naar Filmhuis Mill in Cultureel Centrum Myllesweerd. Hier ziet u om 20.00 uur de film The Fault in Our Stars. Entree is 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer ook alvast dinsdag 30 december 15.00 uur in uw agenda. Dan draaien we in Filmhuis Mill namelijk de familiefilm Finn’s kerst.
Woensdag 17 december 20.00 uur - The Fault in Our Stars
Nog voordat het inmiddels razend populaire boek The Fault in Our Stars werd gepubliceerd in 2012, werden de filmrechten verkocht. Dit heeft twee jaar later geresulteerd in een prachtige verfilming van regisseur Josh Boone (Stuck in Love).
Hazel en Gus zijn twee tieners die een wrange humor, een minachting voor het conventionele en de liefde delen. Ze hebben elkaar ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Hun relatie is des te wonderbaarlijker gezien het feit dat Hazels andere constante metgezel een zuurstoftank is en Gus vaak grappen maakt over zijn beenprothese.
Gebaseerd op het boek De Weeffout in onze sterren van John Green.
Dinsdag 30 december 15.00 uur - Finn’s kerst
FINN is een spannende en ontroerende Kerstfilm voor de hele familie. De negenjarige Finn woont met zijn vader op het platteland. Samen met zijn beste vriend Erik zit hij op voetbal. Finn wil graag muziek maken, maar zijn vader wil liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens. Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten. 
Bij een vervallen boerderij ontmoet Finn een oude man die de sterren van de hemel speelt op een viool. Terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn voortaan stiekem naar de boerderij om te oefenen. Zijn beste vriend Erik verklaart hem voor gek. 
Is Finn dan de enige die ziet hoe betoverend muziek kan zijn? Of is er iets anders aan de hand? 
Films januari en februari 2015
Maar noteer ook alvast de films die in januari en februari te zien zijn:
Matineebios: vrijdag 2 januari 2015 14.00 uur The Grand Budapest Hotel
 Filmhuis: woensdag 21 januari 2015 20.00 uur Bon Dieu
Matineebios: vrijdag 6 februari 2015 14.00 uur Elle S’en Va
 Filmhuis: woensdag 18 februari 2015 20.00 uur Dorsvloer vol Confetti
Meer weten over de film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina van Myllesweerd, volg ze op Twitter en bekijk www.myllesweerd.nl