U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 15 december 2014

Cabaret met Nathalie Baartman op 10 januari in Theater Myllesweerd


Het nieuwe jaar start in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill met veel humor, dans, muziek en feest. Want niet alleen staan er diverse pronkzittingen (16, 17, 23 en 24 januari) op het programma, ook zijn er 2 veel belovende theatershows te zien. Dat begint al meteen op zaterdagavond 10 januari met cabaretière Nathalie Baartman en zaterdagavond 31 januari is er een muzikale show door Pater Moeskroen. Een mooi begin dus van 2015.

Nathalie Baartman – Louter
Nathalie Baartman wordt met haar tweede programma LOS genomineerd voor Neerlands Hoop 2009, een VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) cabaretprijs. In 2009 verschijnt haar eerste boek ‘Ik heb iets met prutsers’ met daarin een selectie uit de columns die ze gedurende twee jaar schrijft voor De Twentsche Courant Tubantia. Ook maakt ze columns voor het vakblad TM en de radioprogramma’s Cappuccino en Vroege Vogels. Nathalie Baartman houdt zich vast aan haar wortels, de liefde en elke ochtend pap. In Louter staat Nathalie op blote voeten op vers gebladerte. “Pssst. Hoor ik hier nou een vogel? Of trilt mijn telefoon zo?!” Ze ramt op het traporgel. Ze buldert haar zaligheid de zaal in. Het gaat over hem, over haar, over jou. Over alles wat ons verbrokkelt en weer bindt. “Waren we maar zo simpel als de gevlekte akkerslak. Had een boel gedoe gescheeld.” Met Louter weet je het nooit zeker. En met Nathalie al helemaal niet. Ze is bloedeigen en schaamrood eerlijk. Een uniek persoon, dat zich op zaterdagavond 10 januari in Myllesweerd zeker niet in zal houden.

Pater Moeskroen – Vagebond
Zaterdagavond 31 januari staat Pater Moeskroen op het podium van Myllesweerd. Pater Moeskroen is de vrolijkste folkband van Nederland! In hun nieuwe show Vagebond zwerven ‘De Paters’ langs paden van liefde, dromen, afscheid en succes. De heren komen niet alleen. Samen met meer dan 60 instrumenten vragen zij het publiek aan te sluiten bij hun aanstekelijk feest met dampende folk en hartstochtelijke ballades. Samen treffen we nieuwe parels en oude, bekende nummers. Na afloop van de voorstelling feesten ze verder in de foyer, waar de heren hun grootste hits zullen spelen.

Kaartjes voor Nathalie Baartman kosten 15,00 euro en voor Pater Moeskroen 17,50 euro. Deze zijn te reserveren door een mailtje te sturen naar en af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Uiteraard is er in de pauze een gratis kopje koffie of thee.

Meer weten? Schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief van Myllesweerd. Dat kan via www.myllesweerd.nl. Like ook de Facebookpagina en volg Myllesweerd op Twitter.