U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 13 november 2014

Vrijdag 14 november Matineebios in Mill: de 100 jarige die uit het raam klom en verdween


Deze maand zijn de maandelijkse bioscoopvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill op andere data dan gebruikelijk. Reden voor verplaatsing is omdat door andere activiteiten de Theater- en Bioscoopzaal niet beschikbaar was. Hierdoor is de Matineebios verschoven naar vrijdagmiddag 14 november en de avondfilm staat nu op woensdagavond 26 november op het programma. Reserveer deze data in uw agenda.

Matineebios vrijdag 14 december 14.00 uur – De 100 jarige die uit het raam klom en verdween
Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaarden- tehuis, maar de jarige krijgt het op zijn heupen en vertrekt kort voordat het feest losbarst. De tijd die hem rest kan hij beter besteden. Hij klimt uit het raam en verdwijnt. Allan begint aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terecht komt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven én die van de twintigste-eeuwse geschiedenis de revue.
Dit humoristische drama is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson.

Filmhuis Mill woensdag 26 november 20.00 uur - Philomena
Philomena Lee raakt als tiener in 1952 zwanger in Ierland. Ze wordt naar een klooster gestuurd om verzorgd te worden. Wanneer haar kind een peuter is wordt hij door de nonnen voor adoptie naar Amerika gestuurd. Philomena gaat de daaropvolgende 50 jaar op zoek naar hem.
Wanneer ze Martin Sixsmith, een vermoeide, cynische journalist, ontmoet vertrekken ze samen naar Amerika om hem te zoeken.

Kaartjes voor deze bioscoopvoorstellingen kosten 5,00 euro per stuk en dit is inclusief een consumptie. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar en ook zijn deze verkrijgbaar aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.