U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 01 mei 2012

Mist een eigentijdse muzikale thriller.


mistCultureel Centrum Myllesweerd te Mill presenteert vrijdag 18 mei a.s. de muzikale thriller Mist. Mist is de eindexamenvoorstelling 2012 van de Nederlandse Musical Academie.  Het stuk speelt precies honderd jaar geleden en is tegelijkertijd zo eigentijds als maar kan. De makers ervan hebben zich laten inspireren door The Mist van Stephen King.  Dat resulteert in een spannende uitvoering met live rockband.

Momenteel zijn de eindejaarsstudenten druk aan het repeteren voor hun eindexamenwerk: een musical geïnspireerd op het boek van Stephen King:”The Mist”. Een spannende thriller waarvan in 2007 onder regie van Frank Darabont ook al een horrorfilm werd gemaakt. De studenten van de Nederlandse Musical Academie staan garant voor een prachtige show met live rockband. De musical is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. De productie is in handen van OpusOne/tIJ.Theaterproducties uit Amsterdam. Stephen King liet het verhaal afspelen in 1912, nu honderd jaar geleden, maar het blijft eigentijds en actueel.

Een overeenkomst tussen 1912 en nu is dat ook in 1912 niemand in de toekomst kon kijken. Wat er in het verschiet ligt, is voor ons even onduidelijk als dat was voor de mensen van toen. Of het nu gaat om een wankele financiële situatie of om de onzekerheid die hoort bij een nieuwe relatie, uiteindelijk weet niemand wat hem boven het hoofd hangt… En dat is precies waar Mist over gaat: grote angsten en diepe verlangens. Ben je bang voor wat komen gaat en trek je je terug of duik je er middenin?

Bekijk hier de flyer.

Musical Mist speelt: 
Op: 18 mei 2012
Aanvang: 19.30 uur
Plaats: Cultureel Centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3, Mill
Kaarten te verkrijgen: Vanaf dinsdag 1 mei in Myllesweerd te Mill