U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 13 april 2012

Optreden van toneelgroep Vier in Een


logo-swomOp vrijdagmiddag, 20 april toneel en zang

Op vrijdagmiddag, 20 april om 13.30 uu, treedt de toneelgroep Vier in Een op op het podium van de theaterzaal. Ze hebben een nieuw blijspel ingestudeerd, genaamd “De kampeerboerderij”. Schrijver van het stuk is Peter Damen, de regie is in handen van Tien Verkuijlen.

Toneel

De Kampeerboerderij
Het stuk gaat over Kees Boersma, die pas is getrouwd met Elly van Zuiderveld. Omdat het rendement van de boerderij van Kees te laag werd, is hij een kampeerboerderij begonnen. De moeder van Elly woont bij hen in. Moeder, schoonzoon en knecht Janus botsen regelmatig met elkaar. Dat leidt tot komische situaties. Wanneer er op de kampeerboerderij nog een echtpaar met duistere bedoelingen, een opa en een undercover agent komen logeren, beginnen de verwarringen en misverstanden pas echt goed. 

Zang

Na het toneelstuk kunt u nog genieten van een optreden van o.a. Heino met Duitse schlagers. De middag is om 15.30 uur afgelopen, waarna u Myllesweerd en de expositie van de kunstwedstrijd kunt bekijken. 

Informatie over eventuele kaartverkoop vindt u in de media en in het programmaboekje van de Activiteitencommissie Myllesweerd.