Nieuws
  Za 11 oktober 2014

Halloweentochten en Griezelfilm (Halloween) 31 oktober bij Myllesweerd Mill


Scouting Mill en het Ondernemers Collectief Mill organiseert op vrijdagavond 31 oktober 2 Halloweentochten. Om 18.30 uur start er vanuit Cultureel Centrum Myllesweerd een tocht voor kinderen tot en met groep 5. Dit is een tocht van zo’n 2 kilometer door een gedeelte van het centrum en de prinsessenbuurt. Naast enkele activiteiten zullen zij ook op een aantal plaatsen via tricks and treats wat lekkers krijgen. Uiteraard is het de bedoeling dat kinderen verkleed gaan.

Vanaf 20.30 uur is er een Halloween griezeltocht. Ook deze vertrekt vanuit Myllesweerd en zal de deelnemers via het Landschapspark naar de meest enge en donkere plekjes voeren rond het Millse centrum. Deze is voor jeugd van groep 6 en ouder, mits je wat lef hebt en niet al te bang bent.

Aanmelden voor de Halloweentocht of voor de Halloween griezeltocht (deelname gratis) kan door een mailtje te sturen naar of te bellen met tel. 0485-325634. Ook als je wilt helpen door bijvoorbeeld een griezelpost op locatie in te richten hoort de organisatie graag van u. www.ocmill.nl

Om 22.00 uur start er die avond in Filmhuis Mill (Cultureel Centrum Myllesweerd) de griezelfilm Halloween. In het kader van Halloween wordt deze film u gratis aangeboden door het Ondernemers Collectief Mill in samenwerking met Filmhuis Mill.
Inhoud:
31 oktober, op de avond van Halloween, kantelt het leven van de 10-jarige Michael Myers. Geplaagd door morbide driften en uitgelachen door zijn schoolmakkers trekt hij een latex masker aan en vermoordt hij de helft van zijn familie met een keukenmes. 17 jaar later ontsnapt hij uit de psychiatrische instelling...
Regie: Rob Zombie
Jaar: 2008