Nieuws
  Za 13 januari 2024

Film ‘Zillion’ komende woensdag met en zonder diner te boeken


In Filmhuis Mill worden regelmatig films gedraaid. Deze zijn in sommige gevallen ook te boeken in combinatie met een diner vooraf bij d’n Buurman in Mill. Zo ook aanstaande woensdag 17 januari. Inclusief een diner kost een bezoek aan de film ‘Zillion’ 27,50 euro en alleen een bezoek aan deze film kost 9,- euro. Dit alles is inclusief een consumptie in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd. Tickets zijn zowel hier online te reserveren als aan de balie van Myllesweerd.

 

Film woensdag 17 januari 2024 – 20.00 uur

Het is 1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang, wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie niet alleen overtreft maar simpelweg vernedert. De futuristische megadiscotheek Zillion is een feit en Frank ontpopt zich van computerhandelaar tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven. Hij paradeert met de mooiste vrouwen van België en smeedt een alliantie met Dennis Black Magic, de pornokoning die voor de pikante extra’s zorgt. Helaas duren mooie liedjes ook niet lang.

Acteurs: Jonas Vermeulen, Charlotte Timmers en Matteo Simoni Regisseur: Robin Pront Duur: 1u35m Genre: Drama / Muziek

 

Voor 27,50 euro start deze filmavond met een diner bij Brasserie d’n Buurman tegenover Myllesweerd. Het betreft een voor- en hoofdgerecht (keuze uit Vis, Vlees, Vega) en ze verwachten u om 17.30 uur bij d'n Buurman. De gratis consumptie krijgt u bij Myllesweerd en kunt u alleen inleveren bij Myllesweerd. Zonder dit diner kost een ticket voor deze filmavond 9,- euro.

 

Zie voor meer informatie rond het theater- en filmseizoen ook de agenda. Via deze agenda op deze site kunt u direct tickets boeken, dit is niet duurder dan deze tickets afhalen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

 

Gerelateerde activiteit