Bij Sas en Bep

afbeelding Bep en Sas

Bij Sas en Bep biedt een kleinschalige vorm van dagbesteding. Bij Sas en Bep biedt een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt… en niet zomaar een werkplek. Een werkplek midden in de maatschappij, waar mensen hun talenten kunnen ontdekken en zich kunnen ontwikkelen. Een plek waar iedereen zich gewaardeerd voelt, een waardevolle bijdrage kan leveren op een eigen unieke manier en verbonden is met de samenleving.

De medewerkers (mensen met een verstandelijke -, lichamelijke -, en/of psychiatrische beperking of mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel) worden professioneel begeleid tijdens hun werkzaamheden en in hun ontwikkelproces; ieder op zijn/haar eigen manier.

Bij Sas en Bep zijn de medewerkers werkzaam binnen Cultureel Centrum Myllesweerd en het gemeentehuis van Mill & Sint Hubert. De medewerkers verrichten allerlei ondersteunende en dienstverlenende werkzaamheden.
Daarnaast zijn zij ook werkzaam op een aantal andere plekken: zo zijn een tweetal medewerkers met begeleiding op donderdagochtend aan het werk bij OBS De Kameleon. Zij ondersteunen de conciërge met allerlei werkzaamheden. Ook werken zij op dinsdagochtend bij verzorgingshuis Aldenhorst. Zij ondersteunen, met begeleiding, bij de schoonmaakwerkzaamheden van de gezamenlijke ruimtes. Dagelijks bieden zij ondersteuning aan de speelotheek door teruggebrachte materialen te controleren en in orde te maken, nieuw speelgoed in te nemen/te controleren en te labelen.
Diverse verenigingen weten Bij Sas en Bep steeds vaker te vinden voor bijvoorbeeld inpak- en stickerklussen.

Loop gerust eens binnen bij Myllesweerd om kennis te maken met het team van Bij Sas en Bep of voor een kopje koffie met een heerlijk stukje (door medewerkers van Bij Sas en Bep gebakken) verse appeltaart.

Meer informatie is verkrijgbaar via www.bijsasenbep.nl

Bep van de Ven en Saskia Toonen
06-22734305