Theater

Mark van de Veerdonk | PODIUMBEEST ONTSNAPT?!

Datum                          Zaterdag 06 april 2024
Open vanaf 20:00 uur
Begintijd 20:15 uur
   
Soort Theater
Genre Cabaret
   
Prijs €20,-
   
Tickets Bestel hier
   
Informatie Boek nu jouw compléte avondje uit. Een theatervoorstelling én vooraf genieten van het THEATERMENU bij 't Centrum. Keuze uit diverse voor- en hoofdgerechten, je stelt zelf jouw 2-gangen theatermenu samen voor slechts €23,50 (excl. ticketkosten).

Reserveer jouw plekje voor het etentje en het ticket voor de voorstelling. Je kiest een tijdstip bij het reserveren van deze combi ticket.

Mark van de Veerdonk gaat stoppen! Na 17 cabaretprogramma’s vindt hij het mooi geweest. Tijd om iets anders te gaan doen. “Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel.”

Vraag: Wat doe je als je na bijna 40 jaar je zendmicrofoon aan de wilgen hangt? Inderdaad, dan maak je tot slot je beste programma ooit, en noemt het “Podiumbeest Ontsnapt”. En daarmee gooit het Brabantse theaterdier de deur van het theater met een onvergetelijke knal achter zich dicht. Zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert hij in tweemaal 55 minuten weer heerlijk door. Van de Veerdonk: “Ja, natuurlijk met een pauze, want die behoort wat mij betreft tot de mensenrechten!”

“Podiumbeest Ontsnapt” heeft ook weer een bizar decor naar Veerdonkiaanse traditie waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?
   
Nieuws 04-04-2024 - Podiumbeest Mark van de Veerdonk aanstaande zaterdag (6 april) met zijn laatste theatershow in Myllesweerd
23-03-2024 - Mark van de Veerdonk op 6 april met zijn laatste theatershow in Myllesweerd