Theater

Hanneke Rouw | Celliste

Datum                          Zondag 03 september 2023
Open vanaf 14:45 uur
Begintijd 15:00 uur
   
Soort Theater
   
Prijs €15,50 (inclusief koffie/thee + gebak)
   
Tickets Bestel hier
   
Informatie Unieke locatie! Concert in de Willibrorduskerk Mill. U reserveert dus een plek in de kerk bij aankoop van een ticket.

Hanneke Rouw is op acht jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en maria Hol. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn (nu het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Op haar zeventiende volgde ze lessen bij Ran Varon aan de vooropleiding van het conservatorium in Zwolle. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven.

Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw). Dit is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument.

Vorig seizoen heeft Hanneke met veel plezier en enthousiasme door Nederland getourd met de zes cello suites van Bach en de cello sonates van Beethoven, Mendelssohn, Chopin, Lalo, Brahms, Saint-Saëns, Grieg, Rachmaninoff, Fauré, Shostakovich, Debussy en Prokofjev. Vanwege het succes van deze tournee gaat Hanneke Rouw komend seizoen nogmaals op tournee door Nederland, Groot-Brittannië, Italië en Duitsland.

   
Nieuws 29-06-2023 - Myllesweerd start nieuw seizoen met concert van celliste Hanneke Rouw op unieke locatie