Activiteiten

Queen Must Go On

Datum                          Zaterdag 02 maart 2024
Open vanaf 20:00
Begintijd 20:30
   
Soort Activiteiten
Genre Muziek
   
Prijs €25,- staanplaats of €25 balkonticket (incl. consumptie)
   
Tickets Bestel hier
   
Informatie Na 2 fantastische, uitverkochte, avonden komt "QUEEN MUST GO ON" in 2024 weer terug in Mill!!

WINNAAR VAN HET SBS6 TELEVISIEPROGRAMMA ‘THE TRIBUTE, BATTLE OF THE BANDS’!

Queen Must Go On is met recht een van de meest sensationele Queen tributeband van ons land. Op 19 februari 2022 won deze band met glans de finale van het SBS6-programma The Tribute, Battle of the Bands. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de bandleden. Deze avond komt de band nogmaals naar ons theater om ons te verrassen met een complete Queen-ervaring! Vier gepassioneerde muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. Voor de echte Queen-sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Queen Must Go On bestaat uit zanger Ward Palmen, gitarist Ralph Derksen, bassist Geert Horvers en Erwin van Welie achter het drumstel. Het viertal neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals Don't Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen (op het balkon) beschikbaar.

LET OP: Bij de keuze voor een balkonticket is het belangrijk dit ticket de hele avond goed te bewaren, zodat je op ieder moment toegang hebt tot het balkon (ook na de pauze). Op het balkon zijn consumpties toegestaan, drankjes kunt u zelf in de zaal halen.